Home > Uncategorized > Benskörhet är hemskt

Benskörhet är hemskt

November 23rd, 2011

Benskörhet är inget att leka med. Min mormor har benskörhet och nu har hon brutit benet och jag tycker jätte synd om henne. Jag har aldrig brutit någonting någon gång och det är jag väldigt glad över för det måste ju göra väldigt ont. Jag hoppas verkligen att jag kommer att slippa vara med om den erfarenheten. Jag tränar mycket för att bli starkare och när man styrketränar så tränar man upp sitt skelett också så att det blir tjockare och starkare och det är ju bra för då kanske man inte riskerar att drabbas av benskörhet. Det gäller att fortsätta att styrketräna även när man har blivit äldre också för det är då man är i siskgruppen. Man kommer ju onekligen bli svagare och svagare med åldern men man kanske kan hålla sig stark om man styrketränar mycket även när man är gammal.

Author: admin Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.