Home > Uncategorized > Vad eller hur ska man träna?

Vad eller hur ska man träna?

November 30th, 2011

Jag har funderat lite kring vilken träningsform som är bäst när det gäller fettförbränning och jag tror nog helt enkelt att det viktigaste med den träningsform som man väljer är att man tycker att det är roligt. Det finns säkert vissa träningsformer som bränner mer fett än andra men jag tror att så länge man rör sig mycket med hela kroppen och det känns jobbigt så är det nog ingen större skillnad på olika träningsformer och då är det nog viktigare att man trivs med sin träning och att man tycker att det är roligt för annars kanske det inte blir av över huvud taget och det är ju synd för då får man ju ingen motion alls. Sen så tror jag att det är smart att kombinera nytta med nöje och man kan ju lika gärna göra något produktivt som att städa sin lägenhet för det är ju jätte jobbigt.

Author: admin Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.