Home > Uncategorized > Operera eller inte

Operera eller inte

December 5th, 2011

Jag har allvarligt börjat överväga plastikkirurgi. Det råkar nämligen vara så att jag var med om en bilolycka för några år sedan. Jag klarade mig i det närmaste oskadd bortsett från ett ganska missprydande är i pannan som orsakade av lite förfluget glassplitter. Först, efter att chocken lagt sig och såren läkt alltså, tänkte jag att jag skulle låta ärret vara. Att det var bra med ett sådant och att påminde mig om att jag faktiskt överlevt en krasch som kunde gått riktigt illa. Till en början var faktiskt nästan lite stolt över mitt ärr, det var som ett bevis på att jag var en erfarenhet rikare liksom. Men på senare tid har jag allt mer kommit att tänka om. Eller mer konkret; jag har börjat störa mig på det där ärret. För det är ganska missprydande. Det kan inte vara så besvärligt att opera bort heller tycker jag så det lutar faktiskt åt att jag gör så.

Author: admin Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.