Home > Uncategorized > Ett okontrollerbart sug

Ett okontrollerbart sug

June 17th, 2012

Jag är något sjukt, nej snarare infernaliskt sugen på att fixa en schysst pool därhemma. Det är helt enkelt så att jag bara måste ha en snart, det finns liksom inget annat. Pooler är dock hyfsat dyra och kommer nog fortsätta att vara det även fortsättningsvis som det ser ut i nuläget. Men det kanske går att teckna någon form av deal här, hoppas åtminstone det. För annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till i det här läget, det kan mycket väl bli svårt att återvända till någon som helt form av vardag efter det här. Tror jag åtminstone. I och för sig har jag knappast försökt, då det kanske är för tidigt att uttala mig med någon säkerhet i den här frågan. Mycket talar nämligen för det, särskilt med tanke på att omständigheterna inte direkt är med mig här så att säga. Det kan förstås komma ändras inom en inte allt för avlägsen framtid, men det r nog inget jag ska räkna med.

Author: admin Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.