Home > Uncategorized > Jag älskar juice

Jag älskar juice

August 1st, 2012

Jag älskar all juice i princip. Eller ja, fruktjuice alltså. Sådan där bantarjuice framställd från selleri har jag naturligtvis inte mycket till övers för. Men vem har det egentligen? Hur som helst, just befinner jag mig i något av en krissituation. Min favoritjuice ska tydligen tas ur produktion. Företaget som tillverkar den har av någon anledning gått med svår förlust de senaste åren och bestämt sig för att sluta göra de mindre populära sorterna. Däribland min favorit. Nu kommer jag bli tvungen att byta märke, vilket inte är helt lätt på ett psykiskt plan för min del då jag är ett extremt vanedjur. Men nu blir jag så illa tvungen. Jag kan inte fortsätta köpa produkter av det här företaget efter ett sådant svek. Kanske skulle jag ta och byta till Bravo juicer. De är nämligen väldigt goda och företaget verkar vara alldeles utomordentligt stabilt och dessutom oerhört lojala och ansvarstagande i förhållande till sina kunder.

Author: admin Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.